Offerteaanvraag

Wij krijgen zeer veel aanvragen voor wormenhotels, dus om sneller en beter te kunnen antwoorden vragen we om dit formulier in te vullen zodat we alle benodigde gegevens op een rij hebben en een passende aanbieding kunnen doen.

Mocht het online invullen niet lukken, dan kun je ook onderstaande informatie mailen naar info@wormenhotel.nl

Alvast vooraf een paar notities om rekening mee te houden:

  • Wij leveren géén losse wormenbakken, het belangrijkste onderdeel van een succesvol wormenhotel is de begeleiding van het proces en het verzorgen van een goede opleiding van de deelnemers. Bij elk wormenhotel bieden wij dus ook de service en begeleiding om het project tot een blijvend succes te maken. Vaak gaat dit in samenwerking met lokale partijen of kleine ondernemers zodat een aanspreekpunt altijd dichtbij is.
  • Niet alle modellen worden in elke regio gemaakt, dus zijn soms beperkt leverbaar. In gemeentes of regio’s waar we (nog) geen lopende productie hebben bundelen we doorgaans 10 of 20 aanvragen voordat we beginnen met de productie, het is dan voor iedereen goedkoper en het beheer van vergelijkbare modellen wormenhotels is makkelijker. Bij onze aanbieding sturen we foto’s en omschrijving van de lokaal beschikbare modellen mee.
  • De levertijd is heel verschillend per regio en model, bij de aanbieding die we doen geven we zo nauwkeurig mogelijk aan wat de verwachtte levertijd is, maar houd rekening met 3 tot 12 maanden vanaf het moment van aanvraag. De levering wordt gepland in overleg en het is ook mogelijk om het transport zelf te organiseren.
  • Een offerteaanvraag verplicht tot niets en is geheel vrijblijvend.

Wij hopen dat deze informatie alvast wat duidelijkheid geeft en zullen elke aanvraag met zorg behandelen en zo spoedig mogelijk beantwoorden met een passende aanbieding.

Geef in enkele woorden aan wat de reden is voor deze offerteaanvraag.
Hoe kunnen we contact opnemen?

We bieden oplossingen voor de verwerking van Groente- Fruit- en Etensresten (GFE) in veel soorten en maten, van klein tot heel groot, van simpel tot volledig beheerd en ontzorgd.

Geef hier aan welke ordegrootte qua budget beschikbaar is. We kunnen dan een passende aanbieding doen of zo nodig andere leveranciers aanraden.
Het is verstandig om ook alvast vooruit te denken voor een blijvend goede werking. Is er eenmalig budget beschikbaar of kan er na een periode opnieuw geïnvesteerd worden?

 
Welk soort deelnemers of gebruikers zullen naar verwachting het wormenhotel gaan gebruiken? (meerdere antwoorden mogelijk)
Hoeveel individuele personen zullen naar verwachting gebruik maken van het wormenhotel?
In welke gemeente of plaats moet het wormenhotel komen?
Op wat voor plek komt het bij voorkeur? (meerdere opties mogelijk)

Maak een inschatting van de hoeveelheid Groente- Fruit- en Etensresten (GFE) die verwerkt zal worden.

Controleer goed of alle informatie volledig is ingevuld.

NB Alle gegevens worden beveiligd verzonden. Wij behandelen alle aanvragen vertrouwelijk en zullen nooit gegevens delen met anderen buiten onze organisatie.